NHG / NWWI gevalideerd taxatierapport

Uw huis in de regio Bergen op Zoom & Roosendaal  laten taxeren volgens de NHG en NWWI-normen? Bij ons bent u aan het goede adres.

Wij taxeren uw onroerend goed. Het onroerend goed kent vele waardes zoals; onderhandse verkoopwaarde, executiewaarde, herbouwwaarde, waarde in het economisch verkeer enzovoort. Wij zijn thuis in alle soorten taxaties en taxeert objectief, realistisch en tegen een scherp tarief.

Een NHG / NWWI taxatierapport opgesteld door een ervaren en gespecialiseerde taxateur kunt u voor verschillende doelen nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan:


Onze taxateur geeft een objectieve waardeverklaringen en taxatie voor woningen in de regio Bergen Op Zoom en Roosendaal tegen een scherp tarief. Het taxatierapport ligt uiterlijk binnen één week in uw brievenbus.

NHG taxatierapport nodig?

Wij zijn als NVM makelaar-taxateur gecertificeerd door NRVT en aangesloten het NWWI. Dus alle banken en hypotheekverstrekkers en de NHG accepteren ons taxatierapport. Uw taxatierapport is binnen enkele dagen klaar tegen onze zeer scherpe tarieven.

U kunt hier rechtstreeks uw NHG taxatie aanvragen via het contactformulier. NWWI is NHG erkend: met waarborgen omringd 'taxatie-validatie-platform' met aanvullende faciliteiten voor taxateur en intermediair.